Onze maaltijden

Gezellige en verantwoorde maaltijden

Bij Mijn tweede thuis eten en drinken we gevarieerd, lekker en gezond. We maken hier een gezellige bezigheid van. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op de eetgewoonten van thuis. Heeft uw kind een voedselallergie, volgt het een dieet en/of heeft u bepaalde 'voedingswensen', bijvoorbeeld vanuit geloofsovertuiging, dan houden we daar rekening mee.

We wijken geregeld af van de standaard boterham met kaas of worst of zoetigheid. We laten de kinderen van alles proeven. Van tonijn, olijven en augurk tot radijsjes en komkommer uit eigen moestuin. Zo nu en dan maken we een tosti, eten we een eitje of een lekkere pannenkoek. Ook in de dagelijkse fruithap variëren we volop en laten we de kinderen kennismaken met verschillende soorten vruchten.

Op sommige dagen eten we wat minder gezond. Snoepen doen we niet veel, maar wij vinden het op zijn tijd wel erg lekker en gezellig. Onze huisgenootjes krijgen dan iets van chocola, een ijsje of een ander lekker tussendoortje. We zorgen ervoor dat het verantwoord blijft.

< terug
   
   
Algemene voorwaarden
|
Copyright
|
Privacy
|
Proclaimer
|
Publicaties
   
   
   
Mijn Tweede Thuis, Onze maaltijden