Onze extra's

Webcamservice

Ouders van wie het kind bij Mijn tweede thuis naar de dagopvang komt, krijgen de mogelijkheid (de opvang van) hun kind - op door Mijn tweede thuis bepaalde tijden - live te volgen via de webcam.

Om gebruik te kunnen maken van de webcamservice dient u in te loggen met een gebruiksnaam en wachtwoord. De beelden worden live uitgezonden en niet opgeslagen of bewaard. De beelden zijn in principe alleen toegankelijk voor de ouders van onze huisgenootjes en voor de leiding van Mijn tweede thuis.

Waarom een webcam?
Uit betrokken oogpunt: we willen het uitbesteden van de opvang makkelijker voor u maken. We kunnen ons indenken dat u uw kind mist en dat u het moeilijk vindt om het 'alleen' achter te laten, dat u wilt zien of het zich bij ons thuis voelt of dat u het gewoon leuk vindt om een kijkje te nemen.
Uit transparant oogpunt: we willen in alle openheid opereren en u laten zien hoe het er bij ons aan toe gaat.
Uit toegankelijk oogpunt: we willen toegankelijk voor u zijn in de breedste zin van het woord, ook via internet.Berichtenservice

Bent u als ouder benieuwd hoe het met de kleine gaat, maar niet in de gelegenheid om ons te bellen of gebruik te maken van onze webcamservice, dan is onze berichtenservice wellicht een uitkomst. In de wenperiode, de eerste maand van de opvang, houden wij u op de hoogte via berichten op uw mobiele telefoon. Buiten het normale contact ontvangt u dan tweemaal daags een kort bericht over het wel en wee van uw kind.

Moestuin

Mijn tweede thuis beschikt over een eigen moestuin waarin we 'samen met de kinderen diverse gewassen verbouwen'. Spelenderwijs leren we ze wat de natuur ons geeft, hoe alles groeit en bloeit. Aardbeien, komkommers, sla, radijsjes, noem maar op. Als de tijd rijp is, smullen we maar wat graag van onze eigen 'oogst'.


   
   
Algemene voorwaarden
|
Copyright
|
Privacy
|
Proclaimer
|
Publicaties
   
   
   
Mijn Tweede Thuis, Onze extra's